Niko nije ni slutio ŠTA SE DEŠAVA van Elite: Aneli saznala SVE O RAZGOVORU Janjuša i Site Ahmić

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 01:01

Niko nije ni slutio ŠTA SE DEŠAVA van "Elite": Aneli saznala SVE O RAZGOVORU Janjuša i Site Ahmić

Aneli pognute clave prihvatila istinu...

Sam početak emisije "Pitanja novinara",  obeležilo je propitivanje Darka Tanasijevića usmereno ka Marku Janjuševiću Janjušu, koji je, nažalost, nakon velike porodične tragedije dospeo u sam vrh javnog interesovanja. Bivši košarkaš je prvo priznao da se veoma loše oseća i da mu je i dan-danas teško zbog činjenice da njegovog mlađeg brata, Mihaila, više nema.

Kasnije se osvrnuo na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnos sa takmičarkom Aneli Ahmić. Na taj odnos je zvanično stavljena tačka, nakon što je Janjuš pročitao i video sve što je ona skrivala u "Eliti", a čini se da je sada bio nikad iskreniji, te je priznao i detalje razgovora sa njenom sestrom, Sitom Ahmić, sa kojom se čuo kada je pod nepredviđenim okolnostima napustio imanje u Šimanovcima.

Jaško se, iako ophrvan bolom, trudio da bude krajnje solidan, pa nije želeo da joj pokaže koliko je ljut, ali kako i sam kaže, Sita je sve shvatila.

- Iskreno, nije bilo teorije da ja to ne pročitam, kad sam izašao. I kada sam se čuo sa njenom sestrom, rekao sam joj da nisam ljut, ali je ona shvatila da sam razočaran. Pronalazim razumevanja i za nju. Prvo je za Alena, ove druge stvari ne želim ni da komentarišem. Neću je dirati, iz besa sam sinoć rekao i da mi se gadi, želim joj sve najbolje, neka se bori, kao što se svi mi borimo. Ona ima lični sukob sa Majom, to me se ne tiče. Jednostavno, te noći, kad sam tek došao, stvarno me nije zanimalo da razgovaram sa njom o svemu tome. Bilo bi drugačije, da nije ovakva situacija. Ne mogu da kažem da me ne voli, ali to nije to, nije to prava ljubav, stvarno tako mislim. Ona sama sebi skače u stomak - govorio je Janjuš na temu njegovog odnosa sa Aneli.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.