Niko nema pojma da BRATA Lepe Brene viđamo često na televiziji! ON je popularni pevač - SVI GA ZNATE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko nema pojma da BRATA Lepe Brene viđamo često na televiziji! ON je popularni pevač - SVI GA ZNATE!

Muzička porodica!

Lepa Brena je jedna od najvećih balkanskih zvezda, ali retki znaju da ona ima i brata koji se takođe bavi muzikom.

Brenin brat, Faruk, se decenijama bavi muzikom. Svira harmoniku, bio je član benda Mačak Miša, a nedavno je u jednoj emisiji pokazao i da je odličan pevač.

- Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća - izjavila je Brena pre nekoliko godina.

FOLKERKI SE SVI SMEJALI: Peh usred nastupa - "Ne može on mene da zeza, j**aću mu kevu!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.