Nikada ga ne biste PREPOZNALI: Ovako je izgledao poznati fudbaler i MUŽ Anastasije Ražnatović pre 10 godina - DRUGI ČOVEK

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 09:10

Nikada ga ne biste PREPOZNALI: Ovako je izgledao poznati fudbaler i MUŽ Anastasije Ražnatović pre 10 godina - DRUGI ČOVEK

Kao da nije ista osoba.
Poznati fudbaler Nemanja Gudelj već duže vreme uživa u ljubavi sa mladom pevačicom Anastasijom Ražnatović, sa kojom se prošle godine i oženio.
Naime, Nemanja Gudelj je u javnosti postao prepoznatljiv po svom karakterističnom imidžu. Osim toga, on je pre nekoliko meseci imao transplataciju kose u Turskoj, te sada nosi skroz kratku frizuru, a rezultatima je prezadovoljan.
Gudelj je inače rođen u Holandiji, gde je njegov otac Nebojša Gudelj igrao fudbal, i tamo je i počeo karijeru. Međutim, naš poznati sportista je u to vreme, pre 10 godina, izgledao znatno drugačije.
Nemanja tada nije imao toliki broj tetovaža po telu. Njih je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.