Nikad teži poligon u Survivoru: Crveni ugroženi nakon pobede plavih

Izvor: Tracara.com, 19.Maj.2023, 09:17

Nikad teži poligon u Survivoru: Crveni ugroženi nakon pobede plavih

Takmičari Survivora igrali su poslednju igru kao crveni i plavi tim – već od večeras, ništa više neće biti isto… Poligoni u Survivoru nisu laki, ali čini se da je borba za plemenski imunitet u ovoj epizodi bila nikad žešća. Takmičari su morali da se penju niz mrežu, spuste kolicima niz strminu, a zatim da se provuku kroz mnoštvo prepreka. Na kraju ih je čekao koš, da obore totem i loptu, pa da loptu ubace u koš. U prvoj rundi borili su se Leo i Luka, a pobedu je odneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Leo. Uprkos velikim naporima oba tima, pobedu je odnelo plavo pleme, a odlučujući bod donela je Sanja, koju je voditelj posle borbe upitao kako se oseća. „Jako sam ponosna na ovo što smo napravili. Veliki stres je bio u drugoj igri i jako sam srećna što sam donela završni bod i sad možemo ući u pojedinačnu borbu plavog plemena“, rekla je Sanja. Ostalo je šest takmičara plavog tima koji su za ovu nedelju bezbedni, a u večerašnjoj epizodi saznajemo ko od crvenih napušta takmičenje, nakon čega će u velikom finalu biti petoro „crvenih“ takmičara. POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALA BORBA The post Nikad teži poligon u Survivoru: Crveni ugroženi nakon pobede plavih appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo koji takmičar je siguran od ispadanja u Survivoru

Izvor: Tracara.com, 20.Maj.2023, 00:03

Crveni tim se nalazi u opasnosti jer su izgubili u igri za plemenski imunitet. Kao rezultat toga, šestoro takmičara je otišlo na igru za lični imunitet kako bi se borili za ogrlicu koja ih štiti od eliminacije. Takmičari su bili postavljeni na balansirajući mehanizam i morali su postaviti...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.