“Nikad nije kasno”: Ovi takmičari su oduševili žiri! (video)

Izvor: Svet, 28.Dec.2015, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Nikad nije kasno”: Ovi takmičari su oduševili žiri! (video)

I večerašnja emisija “Nikad nije kasno” predstavila nam je sjajne pevače veterane (+45), talentovane ljude koji u mladosti nisu uspeli da ostvare svoj san,  dobiju priliku da zapevaju pred širokim auditorijumom i naprave uspešne muzičke karijere.
Šansu da se ponovo pojave na sceni Prve TV i nastave takmičenje večeras su dobili: Dragan Dragaš, Aleksandar Tomović Tomke, Anđelka Mandić Olgina, Dragan Simijonović Rus, Momir Jevtović Šmeki, Ankica Terzić i Dragan Milutinović >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Kića.
Specijalni član žirija bila je Izvorinka Milošević koja nije krila svoje oduševljenje konceptom emisije i učesnicima:
Zadivljena sam neverovatnom energijom i neverovatnim talentima, volji i ljubavi koju tolike godine gaje prema toj neostvarenoj životnoj želji – da se profesionalno bave muzikom. Svi kandidati su fantastični“, kaže naša popularna pevačica i ističe gospođu Anđelku Manić, učesnicu koja je ostavila poseban utisak na nju:

Neverovatna persona, ne mogu još uvek da je izbacim iz glave. Svi su jednom rečju predivni, tako je osvežavajuće videti ljude koji zrače…Kada se mladi takmiče, nekako to dođe normalno, ali kada zreli ljudi pevaju, e to je poseban utisak”.

Pored Izvorinke Milošević, stalnom članu žirija Saši Miloševiću Maretu, pridružio se i kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja.
Voditeljka emisije je Dragana Katić.

frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

“Nikad nije kasno”: Ovi takmičari su oduševili žiri! (video)

Izvor: Scandal.rs, 28.Dec.2015

I večerašnja emisija “Nikad nije kasno” predstavila nam je sjajne pevače veterane (+45), talentovane ljude koji u mladosti nisu uspeli da ostvare svoj san,  dobiju priliku da zapevaju pred širokim auditorijumom i naprave uspešne muzičke karijere...Šansu da se ponovo pojave na sceni Prve TV...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.