Nikad lepša: Pevačica pozajmila glas žirafi u filmu, pa oduševila izgledom na crvenom tepihu

Izvor: Tracara.com, 12.Jan.2020, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad lepša: Pevačica pozajmila glas žirafi u filmu, pa oduševila izgledom na crvenom tepihu

Selena Gomez se sprema za najbolju godinu u životu, ikada, bar ako je suditi prema prvih deset dana. Pop zvezda odmarala se na Havajima, da bi se prošle nedelje vratila u Los Anđeles, gde je u petak, za najbliže fanove, priredila žurku povodom izdavanja novog albuma Rare. U subotu je imala događaj nešto drugačije tipa: premijeru animiranog filma Dulitl, u kome je glas pozajmila žirafi Betsy. Na crvenom tepihu, Selena se pojavila u romantičnoj odevnoj kombinaciji: ružičastoj rolci >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i velikoj pufnastoj haljini. Za izgled je bio zadužen Givenchy. Kako su mediji izvestili, pevačica i glumica dobro se provela na crvenom tepihu, a najviše je uživala u društvu kolege Roberta Downey Jr, sa kojim se sve vreme smejala. Inače, Downey ima glavnu ulogu u filmu, glumi doktora koji može da čuje životinje. The post Nikad lepša: Pevačica pozajmila glas žirafi u filmu, pa oduševila izgledom na crvenom tepihu appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Pevačeva bivša i sadašnja srele se u restoranu: evo oko čega je nastao problem

Izvor: Tracara.com, 13.Jan.2020, 15:32

U subotu uveče, Selena Gomez imala je neplanirani susret sa suprugom bivšeg dečka, Hailey Bieber, o čemu internet ne prestaje da bruji. Dve zvezde, svaka u svojoj ekipi bile su na večeri u čuvenom holivudskom restoranu Craig’s. Ipak, izvori kažu da se njih dve nisu srele, a kamoli pozdravile. 27-godišnja...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.