Nije znao da joj je ćerka: Vlasnik lokala pred Vesnom ispljuvao Nikoliju!

Izvor: Svet, 14.Jan.2016, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije znao da joj je ćerka: Vlasnik lokala pred Vesnom ispljuvao Nikoliju!

Vlasnik jedne kafane u kojoj je nastupala Vesna Zmijanac žestoko se ispalio kada joj je objasnio ko je Nikolija, ne znajući da se radi o pevačicinoj ćerki.
Vesna je, zajedno sa Sinanom Sakićem i Šemsom Suljaković, nastupala u jednom lokalu. Njih troje došlo je da sluša manje od 600 ljudi, dok je na Nikolijin nastup (koja je pevala 30 kilometara dalje), došlo preko 800 ljudi! Ovo je veoma naljutilo vlasnika diskoteke u kojem je nastupao trojac.
“Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ona mala, je**m joj mater, ima sama 800 ljudi, a vas troje nije moglo da dovede više od 560?”, rekao je vlasnik, ne znajući da je Vesna Nikolijina majka.
“Sinan i Šemsa su prasnuli u smeh”, ispričala je Vesna u emisiji “Ekskluziv”, a prenosi alo.rs.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nije znao da joj je ćerka: Vlasnik lokala pred Vesnom ispljuvao Nikoliju!

Izvor: Scandal.rs, 14.Jan.2016

Vlasnik jedne kafane u kojoj je nastupala Vesna Zmijanac žestoko se ispalio kada joj je objasnio ko je Nikolija, ne znajući da se radi o pevačicinoj ćerki...Vesna je, zajedno sa Sinanom Sakićem i Šemsom Suljaković, nastupala u jednom lokalu. Njih troje došlo je da sluša manje od 600 ljudi, dok...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.