Nije sin Saše Popovića: Evo kako se bivši direktor Granda ophodi prema Suzaninom detetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 21:09

Nije sin Saše Popovića: Evo kako se bivši direktor "Granda" ophodi prema Suzaninom detetu

Za ovo mu skidaju kapu.

Kreativni direktor i bivši vlasnik "Grand Produkcije" Saša Popović, preko dve decenije je u srećnom braku sa pevačicom Suzanom Jovanović. Pre 25 godina dobili su ćerku Aleksandru.

Međutim, Saša nije prvi Suzanin suprug. Ona je i pre njega bila u braku koji nije potrajao dugo, ali iz tog braka ima sina Danijela, kojeg je Popović odgajio kao svoje dete.

Suzana je rođena u naselju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ralja, nadomak Smedereva. Komšije iz rodnog mesta iznele istinu o pevačici i periodu života pre Saše i popularnosti.

-  Muž joj nije dao da peva i onda su se tako rastali i sada je u Beogradu. Mislim da je teško podnela taj period, svako je nešto teško podneo svako ima neku muku - rekla je jedna meštanka za "Blic TV"

- Moja pokojna sestra je bila druga žena tom Suzaninom prvom mužu. Taj odnos u braku kakav je bio to su oni rešavali - otkrila je takođe meštanka Ralja.

Kada je reč o Saši Popoviću, Suzanine komšije imaju samo reči hvale. Oni navode da ih je kod Saše kupilo to što je Suzaninog sina prihvatio kao svog sopstvenog. Takođe, nisu štedeli komplimente ni na Danijelov račun.

 Ja ga znam kao dete dok je išao tu u osnovnu školu, posle je otišao u Beograd. Jednom sam ga video, da l' je neko veselje bilo kod prvog muža, dečkić je bio - kaže meštanin.

Kako navode, Danijel, nažalost nije u dobrim odnosima sa svojim biološkim ocem.

- Mislim da nisu sada. Saši svaka čast prihvatio je dete i koliko sam čitao o njemu, izuzetno je uspešan mladić koji sada ima suprugu i vredno radi - rekao je jedan komšija.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.