Nije sigurna u njegove emocije: Marija Ana strahuje da će se Filip pomiriti s Ružicom (video)

Izvor: Svet, 05.Jun.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije sigurna u njegove emocije: Marija Ana strahuje da će se Filip pomiriti s Ružicom (video)

Marija Ana požalila se Gogi i Jeleni da nije sigurna u Filipove emocije, te da se plaši šta će se desiti kad se završi takmičenje.
Znam da Filip ima jednu ljubav iza sebe. Nosim se sa svim. Šta misliš Jeco, da njemu nije stalo do mene? Hoće li se pomiriti on i Ružica kad izađu“, pitala je zabrinuta Marija Ana rediteljku, koja je sa Filipom i Ružicom boravila u prethodnoj sezoni “Parova”.
Ne znam, ono tamo dugo traje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a kad si dugo u rijalitiju… U izolovanom prostoru se menjaju osećanja. Ona je tamo od 1. oktobra, a pre toga je imala četiri meseca pauze. Više ni ja sama za sebe ne garantujem šta ću kad izađem”, odgovorila joj je Golubovićeva, prenosi alo.rs.
width="480" height="270" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.