Nije odolela “peticama”: Dijana Janković stavila silikone? (foto)

Izvor: Svet, 17.Maj.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije odolela “peticama”: Dijana Janković stavila silikone? (foto)

Dijana Janković je pratioce na društvenim mrežama pozdravila fotkom sa Svetog Stefana i svima je za oko zapalo da ima znatno veće grudi.
I dok je ranije govorila kako je sve na njoj prirodno, te da joj silikoni nisu potrebni, jer korsetima ume da podigne i zategne grudi, po komentarima fanova, Dijana je stavila silikone. Grudi su joj u poslednje vreme znatno veće nego ranije, čak i kada nosi obični kupaći kostim koji nikako ne može da ih podigne.
Ispod haljina grudi su joj oblije i više, a pevačica je sada dostigla proporcije idealne žene.


Summertime




Just celebrating ❤️️

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nije odolela “peticama”: Dijana Janković stavila silikone? (foto)

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2015

Dijana Janković je pratioce na društvenim mrežama pozdravila fotkom sa Svetog Stefana i svima je za oko zapalo da ima znatno veće grudi...I dok je ranije govorila kako je sve na njoj prirodno, te da joj silikoni nisu potrebni, jer korsetima ume da podigne i zategne grudi, po komentarima fanova, Dijana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.