Nije ni čudo što voli sportiste: Fanovi “odlepili”na dečka Kloi Kardašijan (foto)

Izvor: Scandal.rs, 25.Feb.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije ni čudo što voli sportiste: Fanovi “odlepili”na dečka Kloi Kardašijan (foto)

Zvezda jednog od najpopularnijih svetskih rijaliti programa Keeping Up with the Kardashians Kloi već nekoliko meseci uživa sa novim dečkom košarkašem Tristanom Tompsonom. Iako su vezi od septembra prošle godine sestra Kardašijan tek je sad prvi put pričala o svom sedam godina mlađem dečku.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(FOTO) ŽENE ODLEPILE NA DEČKA KLOI KARDAŠIJAN: Ni vama neće biti dobro kada ga budete videle

Izvor: Kurir, 25.Feb.2017

...Njih dvoje su u vezi od septembra prošle godine, a Kloi je tek nedavno progovorila o novom dečku.."Ovo mi je divan period života, sve se složilo Ne sećam se kada sam bila ovako srećna", rekla je Kloi u emisiji "The Talk"..Kloi je nedavno liniju dovela do savršenstva, a na slici se ne zna ko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.