Nije ni čudo što ti SIN NIJE NORMALAN Anđelo nikad ružnije nije uvredio Anitino dete, BLIŽI SE KRAJ LJUBAVI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 20:23

"Nije ni čudo što ti SIN NIJE NORMALAN" Anđelo nikad ružnije nije uvredio Anitino dete, BLIŽI SE KRAJ LJUBAVI?

Šokantan razgovor ljubavnika.

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović razgovarali su na garnituri u kući Odabranih. Njoj je bilo jako dosadno, pa ga je sve vreme zadirkivala, a on nije bio u najboljem raspoloženju za takve šale. U jednom trenutku on joj je poručio da po njenom ponašanju uopšte nije ni čudno što je njen sin Aleksej nenormalan, o čemu mu je po svemu sudeći ona pričala svom dečku.

Anđelo je pritom bio očajan zbog straha da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegova majka nije videla intimne akcije koje je imao sa svojom devojkom.

- Je l' mogu da vidim šta imaš u džepu? - upitala je Anita i počela da se otima oko Anđelove jakne.

Nije ni čudo što Aleksej nije normalan - dodao je Ranković.

Normalan je kao ja. Znaš kako je on mene izujedao kad sam izašla iz šestice. To je radio jer se uželeo. Ja sam plakala jer me je bolelo, ali znam da se uželeo. Neka ga, neka radi šta hoće - objašnjavala je Stanojlovićeva.

Podsećamo, učesnici Elite Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, nedavno su se mazili na krevetu u spavaćoj sobi, pa su tokom razgovora nasmejali cimere pričom o deci. Oni su rekli da bi im naslednici bili pametni na Anitu, a lepi na manekena, sa čime su se mnogi složili.

Naša deca bi bila lepa kao lutke! Sad će neko da pomisli da smo otišli predaleko, ali mi je to palo na pamet! Zamisli male nas! Lepa deca na tebe, a pametna na mene! Zapravo lepa i pametna na mene - pričala je Anita, dok se Anđelo smejao.

Srbija Danas/Republika.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.