Nije ni čudo da je zavela NAJPOŽELJNIJEG GLUMCA SVETA: Pokazala IZVAJANO TELO u najmanjem bikiniju ikada i OBORILA INSTAGRAM

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 08:03

Nije ni čudo da je zavela NAJPOŽELJNIJEG GLUMCA SVETA: Pokazala IZVAJANO TELO u najmanjem bikiniju ikada i OBORILA INSTAGRAM

"Njena karijera je vrtoglavom brzinom krenula uzlaznom putanjom..."

Nemačka manekenka Nikol Poturalski je u žiži interesovanja otkako se saznalo da je nova devojka omiljenog holivudskog zavodnika Bred Pita, a njena karijera je vrtoglavom brzinom krenula uzlaznom putanjom.

Broj pratioca na njenom Instagramu porastao je za više od 130 hiljada za svega mesec dana, a angažmani i poslovne ponude se bukvalno gomilaju na stolu ove lepe dame.

Ona redovno pokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje čari na društvenim mrežama, a uprkos tome što je veoma aktivna i uživa da se hvali izazovnim fotografijama, do sada nismo imali prilike da je vidimo u bikiniju!

No, nedavno se i to promenilo - Nikol je podelila video na kome pozira ispred ogledala u minijaturnom bikiniju sa tračicima, pokazujući svoju izvajanu, manekenku figuru i tanak struk.

Lepa Nemica na ovom snimku nema ni gram šminke, te je dokazala i da može da se pohvali izrazitom prirodnom lepotom! Nije ni čudo što je Bred pao na ovu fatalnu 27-godišnjakinju, uprkos tome što je već udata za starijeg ugostitelja iz Berlina, sa kojim ima i sina.

Cozy rainy mornings. How much i miss travelling especially in those times...

A post shared by Nico (@nico.potur) on Oct 14, 2020 at 2:12am PDT

Inače, Nikol uglavnom ne odgovara na brojne prozivke i negativne komenatre na račun veze sa Bredom, ali je nedavno rešila da se oglasi povodom toga.

- Ćao svima, pitam se oduvek zbog čega ljudi ostavljaju zle komentare na društvenim mrežama. Koja je svrha toga? Pokušavam da shvatim poentu takvih komentara. Veoma je nepristojno i tužno takvo nešto komentarisati - napisala je pre nekoliko dana.

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.