Nije mogla da sastavi rečenicu! Voditeljka napala pijanu takmičarku posle s*ksa: KADA ĆEŠ DA PROMENIŠ GAĆE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije mogla da sastavi rečenicu! Voditeljka napala pijanu takmičarku posle s*ksa: KADA ĆEŠ DA PROMENIŠ GAĆE?

Preterala je!

Vila "Parova" je u petak postala bogatija za dve nove takmičarke!

Lidija Vičovac i Iva su postale ravnopravne učesnice rijalitija i ušle su u borbu za prvo mesto i nagradu od 70.000 evra.

Lidija je publici poznata kao devojka koja je došla na žurku u rijalitiju "Letnji kamp" i odmah imala odmah s*ks pored bazena, dok je Iva ušla sa pričom da je već dva puta bila u braku.

Lidija je još prvo veče imala s*ks sa takmičarem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikolom Jovanovićem Conjom, možete pogledati OVDE.

A Iva je sinoć u uživo prenosu imala s*ks sa Benjaminom Spahovićem u spavaćoj sobi, možete pogledati OVDE.

Stari učesnici rijalitija bili su ogorčeni ponašanjem novih cimerki, a među najglasnijima je bio Nikola Lakić i Milutin Radosavljević Mili.

Voditeljka Anđela Lakićević je vidno pripitu takmičarku upitala kada će da promeni donji veš i kada će se istuširati, ali ona nije bila u stanju da joj odgovori, kako je sve izgledalo možete pogledati ovde:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Sevkine P*RNO fotke su hit! Sećate li se Karleušinog VIDEA? A tek ON! Flert u klubu - pa SILOVANJE?!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.