Nije mogla da podnese SUZE SVOG DETETA: Zolin ulazak stvorio pometnju u domu Kulića, Marija HITNO REAGOVALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 01:14

Nije mogla da podnese SUZE SVOG DETETA: Zolin ulazak stvorio pometnju u domu Kulića, Marija HITNO REAGOVALA

Sve vreme prati ulazak!

U "Elitu" se uselio Lazar Čolić Zola, čiji je ulazak izazvao veliku pometnju.

Miljani Kulić se odmah slošilo po Zolinom ulasku, koji je odmah otišao da razgovara sa svojim prijateljem Markom Janjuševićem Janjušem.

Zolin ulazak posebno je obradovao Nenada Macanovića Bebicu, što je izrevoltiralo Mariju Kulić, Miljaninu majku, kojapažljivo motri rijaliti. Ona se hitno oglasila na društvenoj mreži Instagram.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evo ga bilmez, odmah otišao kod Miljaninog najvećeg neprijatelja. On ga je uvodio svih ovih sezona, pa mu je zahvalan! Ista g*vna - rekla je Marija o Janjušu i Zoli, pa udarila i na Bebicu:

- Kako bi bilo da Skraćenog (Bebicu) i Vepra (Zolu) stave u izolaciju. Ne bi prestajali da arlauču - zaključila je Kulićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.