Nije mogla da izvede nastup do kraja: Pevačica prekinula nastup posle prvog stiha, pogledajte emotivnu scenud

Izvor: Tracara.com, 27.Jan.2020, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije mogla da izvede nastup do kraja: Pevačica prekinula nastup posle prvog stiha, pogledajte emotivnu scenud

Demi Lovato vratila se na muzičku scenu, numerom Anyone, koju je sinoć izvela na dodeli Grammy nagrada. U emotivnoj baladi, koja je rasplakala sve prisutne, a potom i nju, pevačica peva o zloupotrebi droge i alkohola, tokom dana u kojima je bila sama. Pop zvezdi bilo je suviše emotivno da otpeva numeru iz prvog pokušaja: nakon što je otpevala prvi stih, morala je da stane, sabere se i potom izvede vokalnu zahtevnu numeru “Sto miliona priča, sto miliona pesama, osećam se glupo kad pevam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << jer niko me ne sluša, niko me ne sluša…” peva ona u pesmu. Pogledajte nastup i poslušajte pesmu. The post Nije mogla da izvede nastup do kraja: Pevačica prekinula nastup posle prvog stiha, pogledajte emotivnu scenud appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad ona peva – peva: Pogledajte moćan nastup Ariane Grande na dodeli Grammy nagrada

Izvor: Tracara.com, 27.Jan.2020

Ariana Grande zakopala je ratne sekire sa Američkom muzičkom akademijom. Pop zvezda vratila se na scenu dodele Grammy nagrada, gde je sinoć nastupila izvevši pesme Imagine, 7 Rings i numeru Thank u, next – koje je trebalo da izvede prošle godine. Tada je došlo do sukoba sa producentima emisije,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.