Nije mogla da POTONE DUBLJE: Anđela do srži OSRAMOTILA PORODICU, molila Bojanu da je primi u krevet

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 04:42

Nije mogla da POTONE DUBLJE: Anđela do srži OSRAMOTILA PORODICU, molila Bojanu da je primi u krevet

Anđela je pokazala izuzetnu upornost i odlučnost u nameri da se pomiri sa Bojanom Pavlović, čime je privukla pažnju javnosti i ostavila trag u rijaliti svetu. Njeni postupci su sigurno izazvali različite reakcije kod publike, ali je jasno da Anđela ne odustaje lako od onoga što želi.

Jedna od glavnih tema uBeloj kući su Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo. Odnos ovih učesnica "Elite" već neko vreme podiže ogromnu prašinu, a sada su u sve umešale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Anđelinu porodicu, što ovu vezu čini gotovo nemogućom.

Iznenađujuće je da Anđela nije odustajala od svoje namere čak ni kada je morala da juri za Bojanom po celoj Beloj kući. Njeni postupci su jasno pokazali da je odlučna da razreši situaciju i pokuša da ponovo uspostavi vezu sa Pavlovićevom.

- Ja sam rekla da je kraj, mene više ne zanimaš - rekla je Bojana Anđeli.

- Nije, ne možeš tako - govorila je Anđela i sve vreme pokušavala da legne kraj Bojane.

- Kraj, ne zanimaš me više. Zvaršile smo svaku priču - dodala je Bojana Pavlović.

Anđela je na sve načine pokušala na "smekša" Bojanu i ubedi je da raskid nije pametna odluka i da ona ni po koju cenu neće pristati na to, iako su Anđelini roditelji protiv te veze, o čemu su otvoreno govorili prilikom njihove posete. Anđela je odlučila da sve zanemari i bori se za svoju ljubav, kao i njihovu vezu, protiv koje su i mnogi ukućani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.