Nije imao da joj kupi cvet, a PODARILA MU JE DETE Đedović osuo rafalnu paljbu po Asminu Durdžiću, a jedno NE MOŽE da razume

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024, 04:01

"Nije imao da joj kupi cvet, a PODARILA MU JE DETE" Đedović osuo rafalnu paljbu po Asminu Durdžiću, a jedno NE MOŽE da razume

Đedović je izanalizirao mnoge ljubavne parove, a onda dao svoj sud o Aneli i njenom bivšem partneru.

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je Marko Đedović.

On je dao sud o najaktuelnijim temama i dešavanjima u Eliti.

- Kako komentarišeš odnos Anite i Anđela? - upitao je Darko.

- Kako plove Aneli i Janjuš u svojoj vezi? - upitao je Darko.

- Neki parovi bolje funcionišu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod pritiskom. Nikad više razumevanja nisu imali, a nikad više problema. Oni imaju životne probleme, a podržavaju se međusobno. Ne bi on mogao da bude ovde da nije Aneli. On ne zna gde udara. Ne zna ko mu glavu nosi. On skače čim pomisli da će neko da uđe u sukob sa Aneli. Ona neće o nekim stvarima ovde da govori - kazao je Đedović.

- Kako to da je Maja nedavno plakala zbog svega što je zadesilo Janjuša, a sada s njim ulazi u žestoke sukobe? - upitao je Darko.

- Saučešće je skraćenica od saučestvovanja u bolu. U bolu neko nije saučesnik petnaest minuta, da se razumemo. Nije mi najjasnije baš da neko ima takav stav, nešto je Maju povredilo, ali ne znam šta. Janjuša Maja ne zanima Janjuša. Rekao mi je da su pričali pod jorganom i da ju je zavoleo posle toga sedamsto puta više. Rekao mi je da sve ono što je rekao Asmin nije istina. Rekla je da je nosiljku kopio Asminov brat, da nije imao da kupi nosiljku, a ni jedan jedini cvet ženi koja mu je podarila dete - istakao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Srbija Danas/O. T,

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.