Nije bilo devojčice koju nisam štipnuo, zakačio... Kalinića razapeli na mrežama zbog ove izjave! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 14:38

"Nije bilo devojčice koju nisam štipnuo, zakačio..." Kalinića razapeli na mrežama zbog ove izjave! (VIDEO)

Voditelj na meti tviteraša!

Voditelj Milan Kalinić na meti je korisnika društvene mreže Tviter nakon, kako oni komentarišu, krajnje neprimerene izjave u emisiji gde se vodila debata o nasilju u osnovnim školama.

On je gostovao u emisiji "Kec na jedanaest" i tom prilikom se uključio u debatu o nasilju.

Kada je pokrenuta tema neprimerenog dodirivanja u osnovnim školama, Kalinić je zauzeo stav koji je naišao na brojne osude.

- Deca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odrastaju u nenormalnim uslovima... Ja se sećam svog petog razreda... Nije bilo devojčice koju nisam štipnuo, zakačio… To su svi radili. A sada dečak od 11 godina, koji ulazi u pubertet, kome rade hormoni, bio bi optužen za seksualno maltretiranje - rekao je Kalinić.

Ta izjava nije pozitivno dočekana na društvenim mrežama, te su ubrzo usledili brojni komentari koji su podsetili na Kalinićeve nasilne "epizode" u prošlosti.

- Evo Milan Kalinić na televiziji K1 govori o nasilju, apostrofira kako sve potiče iz porodice, kako nam je društvo u problemu… - glasi jedan tvit koji prate fotografije poznatog voditelja kako učestvuje u tuči pre košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Partizana. Taj "incident" dogodio se 2019. godine, a Kalinić je prvo proglašen krivim i osuđen na uslovno kaznu od deset meseci zatvora, da bi kazna potom bila poništena, a on oslobođen bilo kakve krivice.

да чујемо шта даље има да нам поручи милан калинић, наставите колега https://t.co/qPx6HOnCop pic.twitter.com/IVQPrkybXK

— Лепи Вијесић (@vesic_v) May 16, 2023

Sudija je tada kazao da nakon što je Apelacioni sud potvrdio izdvajanje nekih fotografija iz spisa, nema dokaza iz kojih se može zaključiti da je Kalinić kriv.

- Volela bih da ima ćerku pa da čujem da li bi mu bilo normalno da je dečaci u školi pipkaju i štipkaju zato što im rade hormoni? - još jedna je reakcija na Tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.