Nije bila zadovoljna sa Stanislavom Mionina drugarica otkrila ZAŠTO JE Jovanovićeva ušla u vezu sa Ša

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 00:03

"Nije bila zadovoljna sa Stanislavom" Mionina drugarica otkrila ZAŠTO JE Jovanovićeva ušla u vezu sa Ša

Obelodanila do sada detalje koji nisu bili poznati javnosti, a tiču se odnosa njene drugarice i njenog sad već bivšeg dečka.

Tokom emisije "Pitam za druga" uživo uključenje je imala Mima Živković, bivša zadrugarka.

Podsećanja radi, Mima i Miona Jovanović, aktuelna učesnica "Elite", tokom trajanja treće sezone "Zadruge" bile su veoma bliske. U nekoliko navrata, njih dve su se sukobljavale, ali bi to vrlo brzo rešile i pomirile se.

Mima je sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučila da progovori, te je tom prilikom otkrila u kakvim odnosima je ostala sa Mionom, kao i da se čula sa Jovanovićevom pre njenog ulaska u "Elitu".

- Miona, da. Nakon rijalitija smo bile u super odnosu, sto puta me je zvala da idemo na Zlatibor i na more. Htela sam posle "Zadruge" da se osamim, imala sam i psihoterapeutkinju. Nakon par meseci pevali smo kod Orozovićevog bratića prvi rođendan, ona i njen bend. Ja sam sa mojim tadašnjim dečkom slavila moj rođendan, pa sam je pozvala. Više je ona mene zvala da se družimo, nego ja nju, ali nije to to...Nismo mi prekinule, stalno mi pusti poruku. Poslednji put smo se čule kada je trebala da uđe i to je to - rekla je ona, te je dodala:

- Znala sam da ima dečka iz Hrvatske i da je imala problema za nastupe. Imala je svoj bend i pitala me je da budem još jedna pevačica sa njima, ja nisam mogla, jer sam unapred imala zakazane svoje nastupe. Taj dečko ima svoj restoran, tu je gostovala, upoznali su se i krenula je s njim. Koliko sam uočila, nije bila zadovoljna svojom vezom. Nisam videla da nastupa osim u krugovima njegovim dve, tri pesme. Ne znam da li joj je branio, ali joj je možda rekao: "Imaš sve", dečko joj je imućan. Posavetovala sam je da pazi šta radi, s kim se druži. Nas dve smo se baš vezale, pa kad god smo se posvađale, opet smo se mirile. Dala sam joj najbolje savete i poželela sreću. Uglavnom, Mioni je na prvom mestu da snimi pesmu i karijera. Čula sam kada je Mića rekao: "Jedini prijatelj kog si imala je Mima Živković", a ona je rekla da nije imala prijatelje i da me je izbegavala. Kažem opet, ona je mene zvala, a verovatno je to rekla jer se sve tada vrtelo "Mima-Miona". Pričali su da nije mogla od mene da dođe do izražaja, evo sada vidimo da ima izražaj - rekla je Mima Živković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.