Ni tri meseca od POROĐAJA nije prošlo: Tara Simov o ulasku u Elitu - Da uvedem dete u rijaliti....

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2023, 09:49

Ni tri meseca od POROĐAJA nije prošlo: Tara Simov o ulasku u "Elitu" - Da uvedem dete u rijaliti....

Još uvek ne zna da li je ugovor potpisao njen emotivni partner...

Bivša zadrugarka Tara Simov trenutno živi u Nišu sa partnerom Danilom i sinom Nikolajem.

Starleta je stekla popularnost u rijalitiju, a otkrila je da li planira da uđe u "Elitu".

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

- Rodbina me stalno pita kada ću ući u rijaliti. Da ja uzmem i uvedem dete u rijaliti, držim ga u apartmanu, čuvaju ga bebisiterke? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Koliko treba da budem luda da to uradim. Ne mogu da razumem žene koje ulaze u rijaliti, ostavljaju decu napolju. Da sad zamislim da Nikolaj bude kod kuće i da ne budem tu kad on progovori, prohoda, kaže neku reč... Pa nema tih para na svetu za koje bih ušla u rijaliti. Ne postoje pare za koje bih prodala svoje dete, intimu braka, intimu porodice... Da mi ponude 10.000.000 evra. Sa mojom rijaliti karijerom je gotovo. Sin će da poraste jednog dana i da me pita šta si mi uradila od života, vukla si me po televizijama. Može da poraste u nešto suprotno od mene. Ne želim da ga blatim i da mu drugari iz škole pričaju negativno o meni. Neke stvari su višak, bile bi suvišne - poručuje Tara, a za kraj se nadovezuje i njen partner Danilo Raičević

- Nikad ne reci nikad. Možda sam ja potpisao za rijaliti, a da to Tara ni ne zna - poručuje kroz osmeh Danilo.

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Kao iskusna bivša učesnica, Tara napominje da će se priča u rijalitiju tek razviti.

- Ovo je tek zagrevanje za sve ono što nas čeka. S obzirom na to da znam kako funkcioniše rijaliti forma, priče će se tek razviti i gledaoci će svašta moći da vide. Interesantan je Janjuš, Aneli, Milena Kačavenda... To su trenutno glavni rijaliti igračima, o kojima se između ostalog, najviše piše.

Podsetimo, Tara Simov se porodila 3. jula ove godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.