Ni ona nije odolela trendu: Anabela objavila selfi iz kade (foto)

Izvor: Svet, 18.Jan.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni ona nije odolela trendu: Anabela objavila selfi iz kade (foto)

Pevačica Anabela Atijas, ako je suditi po fotografiji koju je objavila na društvenoj mreži Instagram, najviše voli da uživa u kadi punoj pene.
Anabela je sebi dala oduška od poslovnih obaveza, a kao najbolji način za relaksaciju napravila je sebi nezaboravan kako je napisala subotnji užitak.
Pratioci na Instagramu bili su oduševljeni ovom fotografijom, pa je dobila više od dve hiljade lajkova. Jedan od komentara bio je:  “Zapenila si”, što je izazvalo smeh kod mnogih pratilaca.

A photo posted by Anabela (@anabelci) on Jan 16, 2016 at 1:17pm PST

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(FOTO) MEDENI MESEC UTROJE: Severina, Igor i Aleksandar luduju u Dubaiju i pucaju selfije!

Izvor: Kurir, 19.Jan.2016, 11:47

Severina i Igor Kojić pobegli su iz hladne Srbije u Dubaji gde provode svoj medeni mesec, na koji su poveli pevačicinog sina Aleksandra...Pevačica objavljuje fotografije s putovanja gotovo svakodnevno, pa je tako objavila fotografiju iz vozila u kojem se sa sinom i suprugom vozila po pustinji...Maleni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.