Ni 10 tezgi nije imala: Pevačica jedva sastavlja kraj s krajem!

Izvor: Scandal.rs, 01.Sep.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni 10 tezgi nije imala: Pevačica jedva sastavlja kraj s krajem!

Poznatoj pevačici Romani Panić ove godine ne cvetaju ruže! Nakon što je raskinula sa fudbalerom Zoranom Šupinom, sa kojim je i medijski ratovala, pop pevačica ima i finansijskih problema. Kako saznajemo, Panićeva se nadala da će po izlasku iz rijalitija “Farma” imati mnogo više ponuda za posao, ali se to nije obistinilo. Tokom leta imala je svega nekoliko nastupa.

- Ovo definitivno nije Romanina godina. Prvo je imala buran raskid sa Zoranom, a zatim se uputila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u Crnu Goru, gde je provela dva meseca, nadajući se da će imati malo više posla na primorju, ali se to nije dogodilo. Za skoro 60 dana, koliko je bila u susednoj državi, ne može da se pohvali ni sa 10 tezgi. Nažalost, publika uopšte nije bila raspoložena da sluša baš nju, tako da je gazde lokala nisu ni zvale. Prihvatala je svaki angažman, nije odbila nijedan nastup, ali i tu gde je pevala, bilo je baš slabo, tačnije malo ljudi je dolazilo, pa je zato vlasnici nisu ponovo zvali da nastupa - priča nam izvor blizak Panićevoj, i dodaje da ona sada jedva sastavlja kraj sa krajem.

- Romana živi kao podstanar, dok plati stan, račune, natoči gorivo, kupi hranu, njoj faktički ne ostaje ništa. Od kada se vratila iz Crne Gore nije imala nijednu tezgu, tako da joj je sada baš gusto sa finansijama. Ipak, ona je naučila da dosta troši i ne može da se pomiri sa činjenicom da sada mora da pazi gde troši svaki dinar – kaže naš izvor.

Kontaktirali smo sa Panićevom, ali nam se do zaključenja broja nije javila na telefon, niti odgovorila na poruku.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nepristojna ponuda: Pevačici na nastupu predložili “trojku”

Izvor: Svet, 02.Sep.2014, 12:08

Vanja Mijatović je u žižu javnosti dospela pre godinu dana, kada je doživela saobraćajnu nezgodu od koje se oporavljala više od pola godine, a kada se vratila nastupima, počela je da dobija razne nepristojne ponude. Kako saznajemo, na jednoj tezgi je doživela neprijatnost kada joj je prišao...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.