Neviđeni haos u Eliti, obezbeđenje na sve strane - Bebica urla i lomi sve pred sobom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 10:52

Neviđeni haos u "Eliti", obezbeđenje na sve strane - Bebica urla i lomi sve pred sobom (VIDEO)

Miljana ne prestaje da ga provocira.
Učesnica "Elite", Miljana Kulić danima pokušava da isprovocira bivšeg dečka, Nenada Macanovića Bebicu, koji u rijalitiju sada boravi sa novom izabranicom Teodorom Delić.
Iako su davno stavili tačku na svoju romansu, Miljana ne prihvata činjenicu da je Bebica nastavio dalje i da uživa u svojoj novoj vezi, pa je započela svoju torturu, spremna da mu se osveti za sve što je izrekao na račun njene porodice.
Dok su ostali uživali tokom žurke, Miljana i Bebica su imali žestoku raspravu, koja se neslavno završila. Kako je bio nemoćan u ovoj svađi, Bebica je krenuo da lomi po kući, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti, kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.