Neviđeni haos u Eliti: Marko Đedović ušao u crveno, NAPUSTIO EMISIJU uživo - takmičari u šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 20:03

Neviđeni haos u "Eliti": Marko Đedović ušao u crveno, NAPUSTIO EMISIJU uživo - takmičari u šoku

Šokantno ponašanje novinara.

U toku podneva na elitno imanje došao je Darko Tanasijević, sa zadatkom da sa učesnicima rijalitija pretrese sve teme koje interesuju publiku.

Danas je glavna tema mišljenje ženskih takmičarki o muškarcima, kao i o njihovim stavovima i tome šta im je bitno kod jačeg pola. I dok su učesnice odgovarale i objašnjavale šta im je važno i zašto, Marko Đedović je blago rečeno povileneo zbog onoga što je slušao.

Takmičar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u jednom momentu čak i prekinuo izlaganje Milene Kačavende, urlavši na nju:

- Ko ti j*be mater bre, Milena Kaćavenda!? Idi pa se j*bi s nekim drugim - rekao je Marko.

- Kakve su ovo prozivke na Samirov račun? - pitao je voditelj.

- Vidi... - krenula je Milena sa pravdanjem.

- ‘Ajde more, k*njatorke. Pravite od muškaraca pi*ke, zato posle nemate sa kim da se j*bete - urlao je Marko iz pušionice, napustivši crni sto.

Već je opšte poznato da Marko važi za jednog od retkih koji nema dlake na jeziku, te publiku ovi komentari nisu iznenadili. Međutim, ono što je auditorijum šokiralo jeste da je Đedović vikao na svoju jako dobru drugaricu Kačavendu.

Kako je to izgledalo pogledajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.