Neviđeni BLAM: Tužila sam veštačku inteligenciju Ivana Bum Nikolić BRILJIRALA u programu uživo - Tu nije kraj

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 00:40

Neviđeni BLAM: "Tužila sam veštačku inteligenciju" Ivana Bum Nikolić BRILJIRALA u programu uživo - Tu nije kraj

Gaf o kojem će se pričati...

Još jedno izdanje emisije Amidži šou, voditelja Ognjena Amidžića je pred nama. U istoj, ugostio je pevačice Milicu JokićNedu Ukraden Ivanu Boom Nikolić, kao i političara Aleksandra Šapića. Izvanredna ekipa, zabavlja naciju, ali i odgovara na goruća pitanja provokativnog voditelja.

Pevačica Ivana Nikolić briljirala je, kada je otkrila da se večeras pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u neobičnom kombinezonu zbog veštačke inteligencije, sa kojom je, kako kaže, na sudu.

- Veštačka inteligencija nije toliko inteligentna, s obzirom da sam imala neki plastični korset, a veštačka inteligencija misli... Sada smo na sudu, tužila sam Jutjub. To je šteta mnogo velika načinjena - rekla je Ivana "Boom" Nikolić.

Plavokosa bivša članica grupe Uragan (Hjurikejn) je ovim odgovorom nasmejala mnoge, te se slobodno može reći da je večeras briljirala. Sa druge strane, ima i onih zlih jezika, koji komentarišu kako se neviđeno izblamirala, smatrajući da je ovo ipak bio veliki gaf.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.