Neviđena OSVETA, a sve zbog EKSPLICITNIH SLIKA: Đuričićeva preduzela drastične korake, Tara Simov ostala u ČUDU

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 17:06

Neviđena OSVETA, a sve zbog EKSPLICITNIH SLIKA: Đuričićeva preduzela drastične korake, Tara Simov ostala u ČUDU

Prepucavanje između dve bivše cimerke i koleginice se nastavlja.

Bivšazadrugarka Anđela Đuričić javno je podržala peticiju da se u našoj zemlji uvede zakon kako bi neovlašćeno deljenje intimnih fotografija i snimaka postalo krivično delo.

Nedavno je njene fotografije i snimke objavila bivša zadrugarka Tara Simov, koja se oglasila odmah nakon Anđele.

Javno, glasno i jasno se pridružujem peticiji da osvetnička p*rnografija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bude krivično delo - poručila je Anđela, nakon čega je Simova reagovala.

Naime, Simova je objavila niz storija, pa iznela skandalozne navode na račun Anđele.

Ne kapiram što fotografišete svoje vagine i analne otvore i onda kukate što svi dobiju te iste slike? Ne umete da se vidite sa nekim ko vam se dopada, nego morate u sobi dok mama i tata spavaju da se dodirujete, slikate i snimate, a onda tražite zaštitu, od koga, sebe? - započela je Simova.

Pritom, da se razumemo, niste slale svojim muževima i švalerima, nego ljudima sa kojima nemate ništa, niti su vam dali povoda da im takve stvari šaljete. Ali ajde da potpišemo peticiju da kad se žena sama eksploatiše, da svi odu u zatvor jer je ona fulja - dopisala je Simova.

Takođe, Tara je navela i da Anđela nije državljanin Srbije, kao i da provodi vreme u našoj zemlji bez prijavljenog boravka, te je pozvala MUP Srbije da reaguje.

Simova je navela i da je Anđela dobila otkaz jer je navodno pretila da će da se ubije u studiju tokom emisije.

Pored toga što ima samoubilačke namere usred TV programa i što je zbog toga izbačena sa televizije (nismo želeli da tako nešto uradi kod nas u studiju), ona kao državljanin Crne Gore boravi u Srbiji duže nego što po zakonu sme - napisala je, između ostalog, Simova.

Anđela još uvek nije odgovorila na Tarine optužbe.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.