Neviđena DRAMA u Eliti: Učesnica ZARATILA sa Anđelom, pa ga počastila salvom UVREDA: LAŽNI APOLONU, pogledaj se u ogledalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 19:29

Neviđena DRAMA u "Eliti": Učesnica ZARATILA sa Anđelom, pa ga počastila salvom UVREDA: "LAŽNI APOLONU, pogledaj se u ogledalo"

Pale su teške reči tokom ove svađe!

Učesnica "Elite" Bojana Pavlović odlučila je da vodi borbu na više frontova.

Sada je iskoristila priliku i ispljuvala svoje cimere Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića.

- Nisam neka osoba koja prašta toliko često, ali ljudski je praštati - rekla je Anita.

- Ne treba praštati zato što većina osoba nije sposobno za praštanje i onda se nakon praštanja ne može preći preko nekih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izdaja i samo dolazi do većih izdaja i dolazi do većeg razdora u odnosu tako da to baš nije dobra opcija, jer ko te jednom izda, izdaće te opet - rekao je Anđelo.

- Ja sam uvek za praštanje, zavisi od čoveka ali hrišćanski je opraštati, neki ljudi te izdaju, ne znači da ćeš im zaboraviti ali oprostiti bara zbog sebe uvek - rekla je Slađa.

- Postavila bih pitanje suprotnoj ekipi, da li je inat jači od ljubavi? Jer je Anđelo rekao da nikad ne treba oprostiti zato što niko nije lojalan opet. Malo mi je čudno da nikad nikome nisi oprostio.

- Nisam baš najbolje razumeo pitanje ali pokušaću da odgovorim. Rekao sam da nikada ne bih oprostio izdaju zato što se sve nagomilava i niko ne može da oprosti u potpunosti, uvek ti stoji u malom mozgu da te je niko izdao, prevario, ako imaš bar malo mozga - rekao je Anđelo.

- Zavisi u kom smislu te je neko prevario, ti si bila Anđelu lažna drugarica, ti si pušač ku*ca i kadruša klasična. Nikad nikome nisi bila prijatelj, to se pokazuje i sa Majom da si je totalno ignorisala.

- Ti si niko i ništa ovde, ti ne diktiraš pisma to te boli - rekla je Slađa.

- Ti si se naduvao od steroida ovde, tipičan pušač kurca, ti nisi Apolon, ti si niko i ništa, niko te ne gleda ti si nebitan totalno - rekla je Bojana Anđelu

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.