Neviđen skandal na Pinku: Ivan Marinković otkrio ISTINU o AFERI sa Anom Ćurčić, pa pokazao dokaze

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2023, 23:53

Neviđen skandal na "Pinku": Ivan Marinković otkrio ISTINU o AFERI sa Anom Ćurčić, pa pokazao dokaze

Uživo šitao privatne prepiske!

Ivan Marinković gostovao je u emisiji "Pitanja gledalaca" i progovorio je o aferi Nikole Lakića i Ane Ćurčić.

On je pred milionskim auditorijumom pročitao poruku koju mu je Nikola poslao prilikom gostovanja u emisiji "Narod pita".

- Ako već Lakić sada demantuje samog sebe i ono što je tebi pričao letos, zbog čega je letos imao žarku želju da tebi stavi do znanja i da ti stavi oružje u ruke?  - govori Marinković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa nastavio:

- Mislim da možemo da pročitamo, upravo mi Jelena kaže, vidim da je Lakić brisao poruke kada si bio u Narod pita. Ali pročitaću Lakićevu poruku. Mnogo mi je žao Coke, ona sad ovo gleda i što ću sa njom da uđem u konflikt, ali ja ne mogu... - zastao je zadrugar.

- Uključio bih se, ali ne smem zbog deteta, ko zna ko stoji iza nje i neću da imam problem. Samo je pitaj između ostalog, da li je majka zvala u kockarnici, da li majka zna to, a ona je lagala da je negde druge. Kaži da neću da se uključujem, jer sam javna ličnost i nemam ništa od toga, ako bude prilike da se vidimo u nekom u rijalitiju, ja ću sve reći - pročitao je Marinković poruku.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.