Neverovatno koja gluperda od žene BLAM Aneli Ahmić ZGRANUO SVE - može li gore od ovog?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 23:06

"Neverovatno koja gluperda od žene" BLAM Aneli Ahmić ZGRANUO SVE - može li gore od ovog?

Aneli za anale genijalnosti.

Kontroverzna starleta Aneli Ahmić je u centru dešavanja rijalitija od samog početka. Gledaoci "Elite" pomno prate njenu turbulentnu vezu sa bivšim košarkašem Markom Janjuševićem Janjušem, a pored svađa čiji smo svi svedoci Ahmićeva je nedavno navukla gnev na sebe zbog izuzetne nebrige o psu Vesni, kog je Marko dobio kao poklon od Uroša Stanića.

Međutim, Anelini "biseri" u poslednje vreme trebaju da imaju posebnu rurbiku u "Eliti", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošto ih je sve više i više. I, dok je mnogima u prvi mah to bilo izuzetno komično, elementarno neznanje koje pokazuje iz dana u dan sve više iritira gledaoce pomenutog rijalitija.

Najskoriji "biser" oboriće vas s' nogu. Naime, tokom skorašnjeg razgovora sa Urošem Stanićem, Aneli je opet "odvalila". Razgovarajući o masažama koje se zovu "Sunny Day"(na engleskom sunčan dan), nisu mogli ta se sporazumeju, te je Ahmićeva briljirala.

- Masaže se zovu "Sunny Day" - rekao je Uroš.

- Jesi li siguran? - pitala je Aneli.

- Ma jesam, bre, nešto ili "Sunny Day" ili slično - rekao je Stanić.

- Možda je "Sunday" - odgovorila je Aneli.

- Bože, Aneli bre, znaš ti šta to znači? - pitao je on.

- Pa da, sunčan dan je Sunday(na engleskom subota) - odgovorila je ponosno Aneli.

Komentari na klipu gde Ahmićeva ovo izgovara malo je reći da nisu pohvalni.

- "Niža nikoja škola je kriva za sve", "Zlo od žene, dno dna", "Bože, ona je maloumna", "Neverovatno koja gluperda od žene..." - samo su neki od komentara.

Snimak pogledajte odmah ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.