Neverovatno! Preskače kuću i dočekuje se na noge (video)

Izvor: Svet, 04.Jul.2015, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno! Preskače kuću i dočekuje se na noge (video)

Britanski gimnastičar i kaskader Demien Volters dobro je poznat posetiocima Jutjuba, a sada je objavio dva videa sa novim, neverovatnim akrobacijama.
On je, čini se prvi čovek, koji je skočio sa bandžija bez korišćenja pojasa već se držao za sajlu rukama. To nije sve, Demien se ovom prilikom spustio na zemlju dočekavši se na noge.

U ovom videu gledamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ga kada uz pomoć ljuljaške preskače sopstvenu kuću i dočekuje se na noge.

Fascinantno!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Neverovatno! On preskače kuću i dočekuje se na noge (video)

Izvor: Scandal.rs, 04.Jul.2015

Britanski gimnastičar i kaskader Demien Volters dobro je poznat posetiocima Jutjuba, a sada je objavio dva videa sa novim, neverovatnim akrobacijama...On je, čini se prvi čovek, koji je skočio sa bandžija bez korišćenja pojasa već se držao za sajlu rukama. To nije sve, Demien se ovom prilikom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.