Neverovatno: Ova žena je za godinu dana umrla 36 puta!(video)

Izvor: Svet, 07.Mar.2015, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno: Ova žena je za godinu dana umrla 36 puta!(video)

Sara Brotigem boluje od sindroma posturalne ortostatske tahikardije (POTS), veoma retkog srčanog poremećaja koji se manifestuje kroz česte “susrete” sa smrću, pa je u samo jednoj godini doživela 36 kliničkih smrti.
Njeno srce krene ubrzano da kuca, a onda naglo stane uz pad krvnog pritiska, što dovodi do kliničke smrti u trajanju od jedne minute. Mlada žena je izjavila da, pre nego što će umreti, “ima osećaj kao da će zaspati”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
“Čujem sve što se oko mene dešava i imam želju da urliknem, ali nikakav zvuk ne izlazi iz mojih usta. Kažu da je, kada umremo, sluh poslednje što izgubimo. To je tačno”, navela je Sara. Britanski mediji danas su objavili snimak na kojem se vidi kako Sara umire, a zatim se vraća u život. Snimljen pre tri godine, taj video je sada objavljen uz Sarin pristanak kako bi se skrenula pažnja javnosti na njene zdravstvene probleme.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Neverovatno: Ova žena je za godinu dana umrla 36 puta!(video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Mar.2015

Sara Brotigem boluje od sindroma posturalne ortostatske tahikardije (POTS), veoma retkog srčanog poremećaja koji se manifestuje kroz česte “susrete” sa smrću, pa je u samo jednoj godini doživela 36 kliničkih smrti...Njeno srce krene ubrzano da kuca, a onda naglo stane uz pad krvnog pritiska,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.