Neverne bebe: Spot i pesma iz izolacije - Vodi me odavde! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 27.Mar.2020, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverne bebe: Spot i pesma iz izolacije - Vodi me odavde! (VIDEO)

Mere obavezne samoizolacije članovi grupe Neverne bebe koriste na najkreativniji mogući način, odnosno rade na pesmama za osmi studijski album. Spot i pesma iz izolacije - "Vodi me odavde!".

Pesma "Vodi me odavde" snimljena je prošle godine i iznenada je u aktuelnim događajima dobila sasvim novo značenje i poruku. Ova situacija je bio motiv da se svi snime u kućnim uslovima i na taj način ekranizuju pesmu pod nazivom "Vodi me odavde".

"Vodi me odavde je vapaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da se probudimo i vratimo korenima bez agresije, patetike, straha. Želja da pošaljemo poruku bezuslovne ljubavi kao jedine važne ideje", rekao je frontmen Nevernih beba Milan Đurđević.

"Ovaj spot je podsećanje na trenutak kada smo primorani da se vraćamo tamo odakle smo davno došli i ponovo poćeli da poštujemo minute u parku, kafu sa prijateljima, sve one svakodnevne a do juče neprimetne vrednosti. Otvorite oči, srce za ljubav prema svemu i svima".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.