Neverica! Ana Korać unela telefon u gaćama u Zadrugu

Izvor: Svet, 26.Jan.2020, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverica! Ana Korać unela telefon u gaćama u Zadrugu

Ana Korać ušla je navodno u rijaliti sa mobilnim telefonom koji je sakrila u donjem vešu.

Iako je korišćenje telefona strogo zabranjeno, Koraćeva je navodno našla način da svoj telefon neprimetno unese u rijaliti.
“Dok je Ana razmišljala na koji način da unese telefon, Davidu je palo na pamet da je najbolje rešenje da ga stavi u donji veš. Shvatili su da je to sjajna ideja, budući da joj niko neće proveravati međunožje i da je to možda i jedini način da unošenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << telefona prođe neprimećeno. Osim toga, Ana nije želela da prekine kontakt sa Davidom ni na jedan dan i to je presudilo”, kaže izvor i ističe da je Koraćevoj uspelo da unese telefon pomoću kojeg je tajno komunicirala sa verenikom sve dok i on nije ušao u “Zadrugu”.
“Iako se u prvi mah uplašila da će biti provaljena, nekako joj je uspelo da unese telefon u vešu i da je niko ne provali. Prvih nekoliko dana je bila pažljiva i telefon je vadila samo ispod jorgana i kad ostali odu na spavanje. Pregledala bi portale i svoje profile na društvenim mrežama, sa Davidom razmenila nekoliko poruka, a potom ga isključila i sakrila u jastučnicu”, navodi izvor i otkriva da je Koraćevoj sve teže da krije šta je uradila i da se izuzetno plaši da će biti provaljena.
SvetSvet
The post Neverica! Ana Korać unela telefon u gaćama u Zadrugu appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.