Netrpeljivost kod Crvenih: Hoće li se sukobiti Kalu i Bojan?

Izvor: Tracara.com, 01.Maj.2023, 21:12

Netrpeljivost kod Crvenih: Hoće li se sukobiti Kalu i Bojan?

Crveni tim imao je pobedu za pobedom prošle nedelje, pa se činilo da je u njihovom timu sve u redu. No, nova nedelja donosi nove sukobe… Nakon što su otkriveni loši odnosi u plavom plemenu, sve je očiglednija netrpeljivost među igračima crvenog tima. Posebno je vidljivo koliko se Bojan loše odnosi prema Kaluu. „Primetio sam da nisam jedini prema kome se Bojan loše odnosi. Tako se ponaša prema sebi i nekim bliskim ljudima. Pokušava da bude političar, ali vidite da >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << nas ne trpi“, kaže Kalu. Luka, koji je ranije rekao da ne voli Bojana (a ni Marka… a ni Kalua) rekao je da bi ga podržao kada bi se suprotstavio Bojanu. Čiji će neslog odlučiti u sledećoj nagradnoj igri, onoj u plavom ili crvenom timu, saznaćemo već večeras, u novoj uzbudljivoj epizodi Survivora. The post Netrpeljivost kod Crvenih: Hoće li se sukobiti Kalu i Bojan? appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Bojan je pasivno-agresivan i ima potrebu da naređuje“: Kalu opleo takmičaru i Dragi

Izvor: Tracara.com, 01.Maj.2023

Luka Jovanović Kalu seo je da popriča sa saplemenicima o Bojanu Đumiću. „Braćo, jesam li ja ćorav ili Kalu ima nešto protiv mene?“, upitao je Kalu. „Ja sam već odavno primetio da on nešto prema tebi ispoljava agresiju, a to isto primećuje Nataša, Lazar, Nina. Prema tebi se...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.