Nešto mi se dešava u telu Aneli Ahmić otkrila sa čim se suočava i spomenula PROBLEM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 04:21

"Nešto mi se dešava u telu" Aneli Ahmić otkrila sa čim se suočava i spomenula "PROBLEM" (VIDEO)

Otvoreno je progovorila.

Voditelj Darko Tanasijević je u "Šiša baru" razgovarao sa učesnicom "Elite" Aneli Ahmić.

Ona je, pored toga što je komentarisala situaciju Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, prokomentarisala i njen odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i pesmu "Problem".

- Je l' bi se uplašila Maje? - pitao je Darko.

- Jedino bih bila ljubomorna jer bi ona imala urađene nokte - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla je Aneli.

- Šta se dogodilo u 5:14 između tebe i Janjuša, moraš da priznaš jer je i Bebica video - rekao je Darko.

- To je bilo malopre. Nismo se poljubili, ne. Mi se stalno ljubimo, ljubi me sa strane. Juče smo se pomirili. Meni se sa njim nešto dešava u telu, kao da me anksioznost hvata, ja ne znam - rekla je Aneli.

- Je l' si uvek imala ono što si želela u životu? - pitao je Darko.

- Pa jesam, ali što se tiče Asmina sam i izgubila to što sam želela. Izgubila sam njega, ali sam maštala da imam još dece. Janjuš je prva osoba oko koje se ja trudim - rekla je Aneli.

- Dokle ćeš imati strpljenja? - pitao je Darko.

- Ne znam, još jako kratko jer jako nam je teško. Nikola me isto jako provocira, spominje mi Gastoza i pesmu "Problem", jer sam u tom spotu. On meni nije mrzak, pokušala sam normalnu komunikaciju sa njim, ali on je izgoreo - rekla je Aneli.

- Kako komentarišeš situaciju sa Anitom i Matorom? - pitao je Darko.

- Meni Anite nije žao, i te kako mi nije žao, ja sam prošla i gore. Sad gledam kako plače i sklanja stvari, a ne vidim iskrenu emociju. Ja sam se raspadala na komade dok sam svoje stavri uzimala, a on mi slao glasovne dok je išao u Majami - rekla je.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.