Nešo, DOSTA LAŽI - Oglasila se Vanja i iznela ŠTA se desilo na sudu - Zatražila HITNU reakciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 12:12

"Nešo, DOSTA LAŽI" - Oglasila se Vanja i iznela ŠTA se desilo na sudu - Zatražila HITNU reakciju

Ona je iznela tvrdnje kako je Ša sve slagao.

Vanja Ignjatović, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, oglasila se na društvenoj mreži Instagram povodom dešavanja u "Eliti". Naime, u petak je u Belu kuću ušao Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović, koji je otkrio šta mu je Vanja prenela o brakorazvodnoj parnici između nje i repera.

Pantera je inače izjavio da mu je Vanja prenela da je Nenadu rekla da ga ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pominje više, kao i da se sa svojim bivšim zagrlila i poljubila.

- Pomenula da ne spominje Stanislava, apelujem na dečka koji je sedeo pored njega da se oglasi! Dosta više lažim Nešo - poručila je Vanja na početku, pa dodala:

Podrška za Stanislava, dečko govori istinu! Aaa neko se malo izgubio u svojim lažima - istakla je Ignjatovićeva, pa označila Panterin profil i nastavila:

Poljupci i zagrljaji na sudu - navela je ona.

Vanja je juče dala i izjavu povodom Nenadovog ponašanja.

- Kada smo izašli na ročište ja sam rekla Nenadu da ne pominje Stanislava i rekla sam mu da se smiri sa Mionom, i smirio se na jedan dan. On ne može da se smiri, on je takva osoba, ljubomoran je na sve, na svako muško koje postoji kada imam devojku. Ja imam kuma koji je krstio moje dete, Ša to nije izneo tamo, on je rekao da je to moj drug, a to nije istina to je moj kum, sa kojim se družim preko 12 godina, on je kristio moje dete, a Ša je ljubomorisao i na njega. On ne može da podnese da njegova devojka ima bilo kakvu mušku osobu u životu. On nije hteo da kaže da mi je to kum, jer bi se tek tada videlo da je to bolest. Takva osoba ne može da se promeni. Biće svega sada jer je Stanislav ušao - rekla je Vanja pa je otkrila kakav je odnos nje i Stanislava:

- Stanislav i ja se jesmo čuli više puta i jesmo u kontaktu, ali nismo zajedno, mi se zapravo nismo nikada ni upoznali. Ako Nenad sazna da smo u kontaktu, on će me sigurno pljuvati. Kada se desilo to između Nenada i Mione, on i ja se jesmo čuli i razmenili smo mišljenja, ali nismo zajedno. Da imamo nešto ja bih rekla, jer ja sam slobodna žena, što bih krila - poručila je reperova bivša supruga za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.