Nepodnošljivo je gledati ovakvu tragediju Ruska pevačica slomljena nakon terorističkog napada, žal za žrtvama je nemerljiva

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 22:24

"Nepodnošljivo je gledati ovakvu tragediju" Ruska pevačica slomljena nakon terorističkog napada, žal za žrtvama je nemerljiva

Crni oblak nadvio se nad glavnim gradom Rusije.
U Moskvi se oko 18.30 sati po srednjeevropskom vremenu dogodio teroristički napad u koncertnoj dvorani "Krokus Siti Hola", gde je nastupala grupa "Piknik bende". Ovim povodom oglasila se i ruska pevačica Julija Samojlova koja je bila i više nego potresena nemilim događajima u prestonici Rusije.
Ruski mediji su preneli da su najmanje tri maskirane osobe ušle u zgradu i izvršile napad u kojem prema navodima očevidaca ima na desetine mrtvih i ranjenih. Kako se navodi, ljudi u maskirnim uniformama, barem njih troje, upali u prizemlje zgrade i otvorili vatru iz automatskog oružja.
Julija se oglasila putem društvene mreže Instagram te izrazi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.