Nepobediva: Slobina majka Draginja sa hodalicom došla sinu na svadbeno veselje IGRAĆU KOLO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 21:14

Nepobediva: Slobina majka Draginja sa hodalicom došla sinu na svadbeno veselje "IGRAĆU KOLO"

Jedna je majka.

Danas je veliki dan za Slobu i Jelenu Radanović. Sem što slave rođendan svog sina Damjana, ovaj skladan par priređuje proslavu povodom krunisanja svog braka.

Supružnici žele da se njihovi gosti maksimalno opuste, pa su brinuli o tome da muzika, iće i piće bude na vrhunskom nivou. Kako Kurir piše, za atmosferu su zaduženi Magdalena Vračić i Boško Nikolić.

Tim redakcije Srbija Danas nalazi se ispred restorana u kom će se Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Sloba veseliti povodom krunisanja svoje dugogodišnje ljubavi sa zvanicama. Kako se čini, prostor je već spreman za gala proslavu. Sve je belo, sluti na radost.

Posluga je već uveliko spremna, i nema sumnje da će provod povodom ovog divnog događaja trajati do ranih jutarnjih časova!

Među prvim pristiglim gostima bila je Draginja Radanović, Slobodanova majka i njegova bezrezervna podrška. Poznato je da Draginja svoju snajku obožava, i da su u sjajnim odnosima. Majka je došla uz pomoć hodalice, ali sa velikim osmehom na licu, evidentno zašto.

- Dobro veče, osećam se super. Spremna sam za slavlje, i kolo ću da igram. Jelena je super snajka, nemam reči za nju - rekla je Draginja.

Kompletnu izjavu pogledajte na Jutjub kanalu portala Srbija Danas:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.