Neodoljivi plavušan RASTOPIO SRCE baka Marije: Oduševljeno podelia snimak mališana dok joj DONOSI POKLON

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 07:38

Neodoljivi plavušan RASTOPIO SRCE baka Marije: Oduševljeno podelia snimak mališana dok joj DONOSI POKLON

Komentari podeljeni!

Marija Kulić, poznata javnosti kao veoma kontroverzna ličnost, javno je podelila video snimak koji je izazvao mnogobrojne reakcije.

Na snimku se vidi dečačić koje nosi buket prelepih ruža i prilazi vratima.

Kritičari su izneli mišljenje da je Marija Kulić koristila dete kao deo svoje javne strategije i da je video snimak bio upotrebljen radi privlačenja pažnje i izazivanja kontroverznih reakcija.

- Petogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečak je došao da čestita svojoj drugarici praznik - stoji u objavi.

Drugi su shvatili da baka Marija u romantičnom dečačiću vidi svoga unuka Željka u budućnosti i da joj je snimak rastopio srce. Sin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića nedavno je počeo da pohađa školu plivanja, a baka je taj poduhvat sa svima na mreži podelila, pa nije isključeno da želi da je ovakve scene dočekaju uskoro.

Na kraju, bez obzira na sve rasprave, video snimak koji prikazuje dete koje nosi buket ruža izazvao je sveopštu pažnju i podigao prašinu u javnosti. Neki su osuđivali Mariju Kulić zbog ove objave, dok su drugi samo posmatrali celu situaciju sa radoznalošću i oduševčljenošću.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.