Neočekivan potez Breninog sina! Objavio nešto što do sada nikad nije, a onda se oglasila Brena!

Izvor: Svet, 27.Avg.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neočekivan potez Breninog sina! Objavio nešto što do sada nikad nije, a onda se oglasila Brena!

Mladi pevač Stefan Živojinović za kratko vreme uspeo je da skrene pažnju na sebe odličnim glasom i pesmama koje se slušaju širom regiona, a na društvenim mrežama je sve aktivniji, na radost njegovih pratilaca.
Stefan Živojinović je na svom Instagram profilu podelio crtež, na kojem ga vidimo kako kuva krokodila, okružen psima, dok su u pozadini palme.
 







View this post on Instagram


>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<











 
🍲🐊
A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Aug 26, 2019 at 9:57am PDT


Ovo je zabavilo mnoge, pa mu je i majka, pevačica Lepa Brena, navela da ju je nasmejao.

Živojinović dosad nije objavljivao ovakve stvari na društvenim mrežama, a sudeći po reakciji pratilaca trebalo bi da nastavi sa ovakvim sadržajem.
svetRajko Ristić/Svet
The post Neočekivan potez Breninog sina! Objavio nešto što do sada nikad nije, a onda se oglasila Brena! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.