Neobičan protest studenata: Seksi igračkama protiv oružja

Izvor: Scandal.rs, 13.Okt.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobičan protest studenata: Seksi igračkama protiv oružja

Studenti univerziteta u Teksasu planiraju da okače seksi igračke na svoje rančeve, u znak protesta protiv nošenja oružja na teritoriji univerziteta.

“Nosite pištolj na predavanje? E, pa ja nosim veliki dildo!”, poručuje studentkinja Džesika Džin koja je pokrenula neobičnu inicijativu.

Oko 3.000 ljudi potpisalo je da će učestvovati u protestu, koji će se održati iduće godine, kad na snagu bude stupio i zakon kojim je predviđeno osnivanje “zona bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << oružja” u sklopu univerziteta.

“Poenta je u tome što ću pre biti kažnjena ako donesem dildo na predavanja, nego ako donesem pištolj. To je suludo”, kaže studentkinja.

Oni koji podržavaju američke zakone o slobodnom nošenju oružja, oglasili su se na njenoj Fejsbuk stranici kako bi je ismejali.

“Ovo je očigledan primer opadanja vrednosti u univerzitetskom obrazovanju”, glasi jedan komentar.

“Kao roditelj, osećam se prijatnije ako moje dete nosi pištolj, nego ako nosi dildo”, napisala je jedna majka.

Najnovija pucnjava na koledžu u Oregonu još jednom je pokrenula debatu o tome da li su potrebne izmene američkih zakona o naoružanju.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.