Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 19:20

Nenada Aleksića IZBACILI IZ BELE KUĆE: Kordon obezbeđenja ga jedva savladao, SNOSI TRAJNE POSLEDICE?

U nemogućstvu bolje reakcije napravio haos na imanju!

Voditelj Darko Tanasijević stigao je na velečlepno imanje u Šimanovcima, a ukućani su se odmah okupili za crnim stolom.

Takmičari su imali zadatak da glasaju koji je najbolji par i koji par nikada nije trebalo da se spoji.

- Ja smatram da se Ivan i Jelena iskreno vole, on je poštuje, a ona je prava dama. Meni su oni super stvarno, istrajni su. Janjuša i Aneli ne bih komentarisala, on ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidi ispred sebe ništa, a po mom mišljenju Ša i Miona ne treba da budu zajedno, njihov odnos - krenula je da priča Maja Marinković, a Ša ju je prekinuo.

- Ma lupetate gluposti, ja ću da vas naučim sve pameti - rekao je Nenad Aleksić, a onda krenuo na Uroša Stanića, jer nije mogao Maji da odgovori.

- Ponašanje od Ša nije normalno, nije baš za hospitalizaciju, ja sam prva išla da mi pomogne psihijatar. Njemu treba pomoć, on mora da razgovara sa stručim licem, on je istraumiran zbog prošlih veza, ali zamislite da Miona nije ovakva da zna da balansira - dodala je Maja, a Ša je nastavio da besni. Nakon toga je uletelo obezbeđenje i izbacilo repera iz Bele kuće.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.