Nenad Ćeranić: Baš sam se zaljubio (video)

Izvor: Svet, 29.Jun.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Ćeranić: Baš sam se zaljubio (video)

Pop pevač i muzičar Nenad Ćeranić obradovao je publiku novim singlom “Baš sam se zaljubio”. Od prethodne pesme koju je prvi u Srbiji u potpunosti uradio na iPad uređaju prošlo je svega tri meseca, a Nenad se potrudio i brzo snimio novi singl.
“Pesma se jednostavno desila u trenutku. Naravno, emocije su te koje su me inspirisale da u trenutku napišem tekst i napravim muziku, a biti zaljubljen je najlepši osećaj na svetu, tako da nema bolje inspiracije. Pesma je za sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << od 7 do 77. Voleo bih da se desi puno zaljubljivanja i prvih poljubaca uz moju pesmu ovog leta, to bi me učinilo neverovatno srećnim”, rekao je Ćeranić.
Poslušajte Nenadov novi singl:

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.