Nenad Čanak potegao pištolj na snimanju skrivene kamere

Izvor: Poznati.info, 21.Sep.2010, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Čanak potegao pištolj na snimanju skrivene kamere


Da skrivena kamera može da ode ovoliko daleko, niko od ekipe organizatora 'Nemoguće misije' nije ni pomislio, međutim preksinoć na 'Salašu 137″ snimljena je poslednja i epizoda serijala 'Nemoguća misija' gde je žrtva trebao da bude Nenad Čanak. Posle svega što se dogodilo žrtve su ispali učesnici i ekipa ove skrivene kamere.
Naime, pored Čanka i prijateljice sa kojom je sedeo, seo je par mlađih ljudi koji su počeli da se prepiru, na šta Čanak nije obraćao pažnju već je sve samo ispratio pogledom. Međutim, gospođa koja se prepirala sa svojim suprugom se ubrzo vraća sa bombom(lažnom naravno), ali niko od gostiju lokala pa ni Nenad Čanak nije mogao ni da predostavi da je reč o skrivenoj kameri.
Čanak se umešao moleći njenog supruga da popusti, na šta on naravno nije pristao. U tom trenutku njegova supruga skida osigurač sa bombe preteći da će sve dići u vazduh ako njen suprug ne potpiše razvod,...

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemoguća misija – Bomba za Nenada Čanka

Izvor: CrveniTepih.com, 21.Sep.2010

Miran ručak svih onih koji su se u nedelju zatekli na Salašu 137 prekinula je gužva u kojoj je iznervirana supruga najpre napala muža preteći mu kašikarom da bi se potom na njega obrušio lider LSV-a Nenad Čanak, koji je u jednom trenutku, zabrinut za svoju bezbednost, potegao i pištolj! I mada...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.