Nenad Aleksić Ša MOMENTALNO NAPUŠTA Belu kuću? Presedan izazvala uznemirijuća POŠILJKA iz spoljnog sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 08:43

Nenad Aleksić Ša MOMENTALNO NAPUŠTA Belu kuću? Presedan izazvala uznemirijuća POŠILJKA iz spoljnog sveta

Svi jedva čekaju da vide kako će ljubavni trougao reagovati na kreaciju iz spoljnog sveta, koja će, malo je reći, uneti još već nemir u njihov turbulentni odnos.
U vrlo kratkom roku jedna fotografija je na društvenim mrežama izazvala veliku pažnju javnosti. Na slici koja kruži mrežama se nalaze kolačići sa upečatljivim detaljem - fotografije bivšeg para, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, dok su bili u vezi. Ovaj gest je izazvao brojne spekulacije među fanovima, posebno zbog zanimljivog citata koji je bio deo objave.
Uz fotografiju kolačića, u objavi je bio spomenut i Nenad Aleksić Ša, aludirajući na njegovo samoincijativno napušanje rijalitija zbog potencijalnog napada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.