Nemanjići - Rađanje Kraljevine: Poslednja uloga Nebojše Glogovca! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 09.Feb.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanjići - Rađanje Kraljevine: Poslednja uloga Nebojše Glogovca! (VIDEO)

Najskuplja sprska TV serija svih vremena "Nemanjići- rađanje kraljevine" koja je pretrpela brojne kritike na samom početku, emitovaće se od 17. februara i tu je svoju poslednju ulogu imao pokojni glumac Nebojša Glogovac. 

Nebojša Glogovac, tumačio je ulogu Vukana, najstarijeg sina Stefana Nemanje, a prvu prepravljenu epizodu moćićemo da pogledamo 17. februara. Dan kasnije, biće emitovana druga epizoda. Dragan Bujošević, direktor RTS-a kaže da će serija biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << prikazivana svake nedelje u udarnom terminu, a da je ono što su gledaoci već imali prilike da vide u novogodišnjoj noći bila piot epizoda. Nove epizode trajaće oko pedeset minuta. Istakao je, da je uprkos oprečnim mišljenjima o materijalu prikazanom 31. decembra, on zadovoljan rezultatom.

Reditelj serije Gordan Mihić prisetio se kako su svojevremeno osporavali i njegovu kultnu seriju "Balkan ekspres": " Imam toliko godina da sam navikao na takve stvari. Vreme to najbolje pokaže. Programski savet je tada rekao za seriju da je kao da sam je pisao nogama, a ta serija živi već 30 godina".

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Poslednja uloga Nebojše Glogovca (VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Feb.2018

Bio je Bogdan, Kaja, Pandur i nervozni taksista iz "Kengura".. Vukan iz serije "Nemanjići" koju ćemo tek gledati - koleginica iz serije otkriva "šta je bio i ostao"..Nebojša Glogovac, glumac kojeg su obožavali svi koji su pogledali makar jedan film ili seriju u kojoj je igrao, napustio nas je danas...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.