Nemanja povredio ruku, ne može više da kuva

Izvor: Press, 08.Nov.2012, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja povredio ruku, ne može više da kuva

Učesnik Prvog kuvara Srbije i urednik u dnevnom listu Press Nemanja Pajić, koji je tokom dva i po meseca učestvovanja u rijalitiju pokazao zavidno umeće u kuvanju, povredio je ruku na snimanju i napustio dalje takmičenje

Naime, Nemanja je se tokom snimanja sinoćne epizode sapleo i pao na ruku, nakon čega mu je ukazana prva pomoć. Lekari su mu istog momenta imobilisali ruku i odveli u prvi dom zdravlja, gde je urađen snimak, koji je na sreću pokazao da nije došlo do preloma. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ipak, kuvarski favorit mora da miruje.

- Sreća u nesreći je što nije došlo do preloma, već istegnuća, ali je lekar svakako naložio mirovanje. Naravno da mi je žao što sam ispao iz trke za pobedu, jer mislim da sam bio među boljima. Ostalim takmičarima želim mnogo sreće i navijam da Bojana Stojković odnese pobedu, jer je zaslužila - kaže Nemanja.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Povreda na snimanju "Prvog kuvara Srbije": Favorit za pobedu napustio takmičenje! (FOTO)

Izvor: S media, 08.Nov.2012

U početku je izgledalo da će njegovu povredu lako sanirati, ali nezgoda ipak nije bila naivna! ..Novi zadatak kuvara bio je da naprave picu po svom izboru. Iako je bio bolestan, kuvarima se pridružio i Dinča, i kuvanje je moglo da počne. Dok je žiri delio takmičarima savete, Nemanja Pajić odjednom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.