Nemanja Gudelj NEPREPOZNATLJIV: Transformacija Cecinog zeta izazvala opštu pometnju na mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 18:39

Nemanja Gudelj NEPREPOZNATLJIV: Transformacija Cecinog zeta izazvala opštu pometnju na mrežama

Anastasijin suprug je tada pokazao i kako izgleda ceo proces pripreme pred transplantaciju kose

Fudbaler Nemanja Gudelj, suprug pevačice Anastasija Ražnatović pre nekoliko meseci podvrgao se transplantaciji kose u Turskoj, a sada pokazao rezultat.

Gudelj je tada pokazao i kako izgleda ceo proces pripreme pred transplantaciju kose, a doktori sa klinike su srdačno dočekali fudbalera Sevilje.

Sada je, Nemanja, na svom Instagram profilu pokazao fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre i posle i svima pokazao kako sada izgleda i koliko mu je porasla kosa za šest meseci.

- Sa oduševljenjem sa vama delim rezultate moje transformacije kose! Pogledajte sada! Pre 9 meseci poverio sam doktoru moju transplantaciju kose i rezultati su neverovatni. Njihova stručnost i profesionalizam su me mnogo usrećili. Velika pohvala njihovom fantastičnom timu na brizi i posvećenosti. Zauvek zahvalan na ovoj transformaciji - napisao je on.

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Podsetimo, Nemanja je krajem juna prošle godine išao u Tursku, gde je na jednoj privatnoj klinici radio presađivanje kose.

Gudelj je tada putem Instagrama pokazao čitav proces pripreme, a lekaru je poklonio i svoj dres.

Na pomenutoj fotografiji, dok fudbaler grli i ljubi pevačicu, svi su primetili da mu je kosa nakon tretmana kojem se podvrgao prilično porasla i da ne liči na sebe, obzirom da je do skoro imao specifičnu frizuru.

Srbija Danas/Instagram/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.