Nemam pristrasnost da je on MOJ BOG, SVETAC! MAJKA Milana Marića se jednom pojavila u javnosti, a mnogi tvrde da je sličnost između njih dvoje neverovatna

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 20:10

"Nemam pristrasnost da je on MOJ BOG, SVETAC!" MAJKA Milana Marića se jednom pojavila u javnosti, a mnogi tvrde da je sličnost između njih dvoje neverovatna

Ne meša se u izbore svog naslednika!

Majka Milana Marića glumčev je oslonac i on je uvek konsultuje pre neke veće životne odluke.

Najvažnija žena u Marićevom životu i njegov oslonac, jeste Gordana, njegova majka. Ona se retko pojavljuje u javnosti, a svojevremeno je gostovala u jednoj emisiji i otkrila da li se meša u izbore svog sina, te i kakav je on privatno.

- Nemam pristrasnost da je on moj "Bog", "svetac". Ako je napravio izbor, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mu je lepo i da ga partnerka čini srećnim - ona ima da uživa. Kada se zaljubi Milanu se to vidi po izgledu, osmehu, kretanju, sve je to lepo. Malo je zatvoreniji tip. Milane, ovo je trenutak kada sam pristala javno da kažem da si ti moj motiv za život, snaga i sreća - rekla je majka Milana Marića jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.